You are here: Home >

Estils utilitzats a ENERCA (H1)

Tipus de títols (H2)

Al vostre web disposeu dels següents tipus de títols:

Aquest és un exemple de Títol 1 (H3)

Aquest és un exemple de Títol 2 (H4)

És molt importat que useu els títols en ordre jeràrquic, a mesura que necessiteu introduir subapartats, per tal de mantenir uns mínims criteris d'estil entre tots els ususaris que mantenim aquest web.

Tipus de paràgrafs

Això que esteu llegint és un exemple de paràgraf amb cos de text normal, que és el tipus de text usat a tot el web quan no s'hi aplica cap format. Això que esteu llegint és un exemple de paràgraf amb cos de text normal, que és el tipus de text usat a tot el web quan no s'hi aplica cap format.

Per ressaltar certs textos els estils us permeten seleccionar un paràgraf i donar el format de paràgraf de text destacat, la qual cosa en el vostre web produeix l'efecte que esteu llegint

Aquest és un exemple de paràgraf amb imatge a l'esquerra. Quan vulgueu introduir una imatge enmig del text, col·loqueu en primer lloc el ratolí al primer caracter del paràgraf. Aleshores feu clic a la icona d'inserir imatge de l'editor visual. Houdini mostra una nova pantalla de tria d'imatge. Feu clic a l'opció de veure servidor i navegueu per l'explorador per tal de trobar la imatge desitjada. En cas que hàgiu de pujar vosaltres la imatge, aneu a l'opció d'Utilitats al menú superior de Houdini i aleshores seleccioneu l'eina de gestió d'arxius.

Aquest és un exemple de paràgraf amb imatge a la dreta. Quan vulgueu introduir una imatge enmig del text,  col·loqueu en primer lloc el ratolí al primer caracter del paràgraf. Aleshores feu clic a la icona d'inserir imatge de l'editor visual. Houdini mostra una nova pantalla de tria d'imatge. Feu clic a l'opció de veure servidor i navegueu per l'explorador per tal de trobar la imatge desitjada. En cas que hàgiu de pujar vosaltres la imatge, aneu a l'opció d'Utilitats al menú superior de Houdini i aleshores seleccioneu l'eina de gestió d'arxius.

Tipus de llistes

L'ús de llistes enriqueix formalment i visualment el vostre web. Si no useu cap format, les llistes apareixen de la manera següent:

Exemple de llista de dues columnes

Aquests llista disposa els elements en dues columnes principals.

Exemple de llista amb fons de color

Les llistes amb fons de color us poden servir per presentar continguts d'índex d'apartats, de vincles i de diversos altres elements:

Exemple de llista destacada

Tipus de vincles

És una convenció destacar el text que va acompanyat d'un vincle. Si marqueu amb un vincle normal un text a l'editor visual, aquest apareix destacat d'aquesta manera.

Taula

Encapçalament 1 Encapçalament 2 Encapçalament 3
La millor forma Ja pots fer bici activitat física
activitat física Ipsum La millor forma
activitat física Ipsum La millor forma
La millor forma Ja pots fer bici activitat física

Enllaços relacionats

Copyright © 2002 - 2020 Enerca

Co-funded by the Health Programme of the European Union.